Έπιπλο Λανάρα

Στόχος μας είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας, του καλαίσθητου ντιζάιν και της άριστης εξυπηρέτησης πριν και κυρίως μετά τις αγορές σας.

Η ιστορία μας ξεκινά πριν από περίπου 100 χρόνια με το σκάλισμα ξύλου και πέτρας στο χέρι σε ένα μικρό εργαστήρι. Η πρόοδος της τεχνολογίας και οι συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες του αγοραστικού μας κοινού, μας οδηγούν στην δημιουργία ενός σύγχρονου εργοστασίου παραγωγής επίπλων κουζίνας, ντουλαπών, πορτών αλλά και ειδικών κατασκευών . Παράλληλα αρχίζει να αναπτύσσεται ένα δίκτυο εκθέσεων επίπλου σε Αθήνα, Πάτρα και Αγρίνιο με την εγκατάσταση τόσο του κεντρικού καταστήματος όσο και του εργοστασίου στο Αγρίνιο τα τελευταία 35 χρόνια.

Σήμερα πια βρισκόμαστε την τέταρτη γενιά και ο στόχος μας για βελτίωση παραμένει σταθερά υψηλός, έτσι συνεχίζουμε την παράδοση κατασκευής επίπλου που διδαχθήκαμε αλλά εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας με έπιπλα, αντικείμενα και ιδέες ντιζάιν με την συνεργασία μας με μεγάλους οίκους από την παγκόσμια αγορά.

Στο site αυτό παρουσιάζεται ένα μικρό μέρος της δουλειάς μας. Περισσότερες πληροφορίες, σχεδιαστικές λύσεις και επιλογές προσφέρονται στα καταστήματά μας.

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!